Vakantiehuis De Beuk

Vakantiehuis De Beuk

Dit twee onder een kap huisje met karakteristiek rood-groene luiken biedt rust en uitzicht aan zijn bewoners. Men kijkt uit over de weilanden en bosranden van het landgoed, waar de boer met zijn trekker rijdt, koeien grazen en reeën, hazen en roofvogels te zien zijn. De Beuk ligt aan een groot grasveld, dat gedeeld wordt met de aangrenzende woning. Het terras is privé en afgeschermd. Het charmante huisje, oorspronkelijk uit 1912, is recentelijk geheel gerenoveerd (2012) en biedt ruimte aan 4 personen.

Indeling: entree direct in de open eetkeuken met fornuis, oven, magnetron, ijskast en afwasmachine, badkamer met douche en twee wastafels, apart toilet, opstelplaats met wasmachine en droger, ruime woonkamer met balkenplafond en vloer van originele eiken delen, digitale TV.

Steile trap naar boven, kleine open bergruimte, twee slaapkamers (waarvan één smal) met ieder twee bedden. Vanwege de steile trap is dit huis niet geschikt voor gezinnen met kleine kinderen of minder validen. Maximaal 2 huisdieren zijn toegestaan.

Heidegebied ‘De Stulp’ waar watervogels en de zgn ‘Charolais’ koeien goed te observeren zijn vanaf een uitkijkpost is op 5 minuten loopafstand. Het dorp Lage Vuursche met zijn bekende pannenkoekenhuizen en Kasteel Drakesteyn ligt op loopafstand (25 minuten) en Paleis Soestdijk is in 5 minuten met de auto over de N234 te bereiken.

Het huis is zeer geschikt voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Verhuur via Dasselaar Advies Rentmeesters,
Telefoon: 0318 – 616 772