Vakantiehuis De Eik

Vakantiehuis De Eik

Dit recentelijk gerenoveerde (2012) twee onder een kap huisje met karakteristiek rood-groene luiken biedt zijn bewoners rust en uitzicht over de weilanden en de aangrenzende bosranden van het landgoed. Reeën, hazen en roofvogels bezoeken dit gebied dagelijks. Ook de werkzaamheden van het nabije boerenbedrijf zijn vaak goed te volgen. Het huis deelt het achterliggende grasveld met het aangrenzende huisje De Beuk, maar heeft wel een afgeschermd terras. Het charmante huisje, oorspronkelijk uit 1912, is recentelijk geheel gerenoveerd (2012) en biedt ruimte aan 4 personen.

Indeling: entree, knusse woonkamer met digitale televisie, aparte eetkeuken met fornuis, oven, magnetron, ijskast en afwasmachine, apart toilet, badkamer met twee wastafels en douche, opstelplaats met wasmachine en droger.

Smalle trap naar boven waar twee geschakelde slaapkamers zijn, met ieder twee bedden, nieuwe vaste vloerbedekking. Vanwege de steile trap is dit huis minder geschikt voor minder validen.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Heidegebied ‘De Stulp’ waar watervogels en de zgn ‘Charolais’ koeien goed te observeren zijn vanuit een uitkijkpost is op 5 minuten loopafstand. Het dorp Lage Vuursche met zijn pannenkoekenhuizen en Kasteel Drakensteyn is op loopafstand (25 minuten) en Paleis Soestdijk is in 5 minuten met de auto over de N234 te bereiken.

Dit huis is ideaal voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Verhuur via Dasselaar Advies Rentmeesters,
Telefoon: 0318 – 616 772